U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Activiteiten:

 *

8 MAART:

2e canitrail & caniwalk

 *

14 MAART:

workshop

canicross / canitrail

 *

 

 

Meer info? Kijk bij 'agenda' of e-mail naar info@outdoor-dogs.nl   

Heeft u omwille van een drukke baan wekelijks meerdere dagen een uitlaat nodig op vaste dagen voor uw hond? Of heeft u maar af en toe eens een uitlaat nodig, vb. voor een dagje weg? Dit alles is mogelijk bij Outdoor Dogs, zowel vaste uitlaatdagen (1 of meerder per week) als variabele uitlaatbeurten. 

 

De honden worden individueel of in kleine groepjes (max 4) uitgelaten.

>>>voordelen:

  • De hond zit minimale tijd in de bus. De reistijd wordt zo kort mogelijk gehouden door honden die bij elkaar in de buurt wonen (en die bij elkaar kunnen) te combineren en samen naar een geschikt bos in de buurt te rijden.

  • Er is maximale individuele aandacht voor de hond. Er wordt gespeeld met tennisballetjes, gezwommen, zoekspelletjes gedaan ...

  • Ook honden die minder sociaal, loops … zijn kunnen uitgelaten worden en evenveel plezier beleven. Zij worden apart opgehaald, zodat ze nooit in de bus hoeven te wachten aan het bos terwijl een andere groep wandelt om daarna nog een rondje apart te wandelen.

  • Ook honden die niet los kunnen, kunnen toch lekker rennen aan de lange 10 meter lijn.
  • De hond wordt uitgelaten op het tijdstip die voor hem/haar het beste is en niet op vaste tijdstippen. Vaak is dat voor de hond rond de middag, maar soms moeten ze ook 's morgens en/of 's avonds voor het slapen nog even uit. Ook dat is mogelijk bij Outdoor Dogs.

 

 

Heb je interesse in de uitlaatservice van Outdoor Dogs? Dan kom ik graag eens bij jullie langs voor een gratis kennismakingsgesprek. 

 

 

Indien de wandelingen plaats vinden op een tijdstip dat de eigenaar niet thuis is, wordt een sleutelcontract opgesteld. Hierdoor wordt aan Outdoor Dogs het recht gegeven een sleutel bij te houden om zo de hond te kunnen ophalen voor de wandeling.
Aan de sleutel wordt een sleutelhanger gehangen met enkel de naam van de hond op. Er wordt geen naam of adres van de eigenaar op de hanger geschreven!