U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Activiteiten:

 *

8 MAART:

2e canitrail & caniwalk

 *

14 MAART:

workshop

canicross / canitrail

 *

 

 

Meer info? Kijk bij 'agenda' of e-mail naar info@outdoor-dogs.nl   

De uitlaatservice is beschikbaar voor honden uit Nistelrode en Uden!

Heeft u omwille van uw drukke baan, vakantie, ziekte of andere reden te weinig tijd om uw hond(en) voldoende uit te laten? Of wilt u er graag eens even tussenuit en kan de hond niet mee? Dan is een hondenuitlaat een mogelijke oplossing voor u. Ik bied met mijn uitlaatdienst wandelingen aan van ofwel 30 minuten ofwel 1 uur aan, naargelang de behoefte van uw hond(en). Zo zijn er dus wandelingen voor zowel oudere honden en jonge pups, als voor de erg actieve honden. Deze wandelingen gaan door in natuurlijke omgevingen zoals bossen, veldwegen ...  De hond wordt dus niet zomaar even een uurtje losgelaten in een grote omheinde weide, maar er wordt effectief een fikse wandeling mee gemaakt. De honden worden individueel uitgelaten zo krijgt hij/zij alle aandacht die het verdient. Of, indien het om sociale honden gaat en de gelegenheid zich er toe doet, in kleine groepjes. Gehoorzame, sociale honden kunnen los mee, indien u daar mee instemt. De honden worden op het afgesproken tijdstip bij u thuis opgehaald met mijn ingerichte bus en na afloop ook weer terug bij uw thuis gebracht. Zo vindt u wanneer u terug thuis komt een tevreden hond in huis. Denkt u dat dit voor uw situatie de oplossing is, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Zo maakt niet alleen u, maar ook uw hond, vooraf al kennis met mij. Wenst u nadien een afspraak maken voor een eerste wandeling, dan krijgt u een mapje met daarin de overeenkomst, de algemene voorwaarden en eventueel het sleutelcontract zodat u ook later nog eens alles rustig opnieuw kunt nalezen.


 

Op de eerste wandeling gaat u hond mee aan een lange lijn, zo leren we elkaar kennen en oefenen we even op de gehoorzaamheid. Pas als alles vlot gaat, kan hij/zij los mee. Tijdens de wandelingen draagt u hond een hanger aan zijn/haar halsband met mijn naam en mobiel nummer op. Tijdens de zomer of warme temperaturen kunnen de honden ook zwemmen om wat te verfrissen, het is dus altijd handig om een handdoek bij u thuis klaar te leggen, zodat ik de hond weer droog en netjes thuis kan achterlaten. Of tijdens de winter de modder af te vegen na een fikse boswandeling.

 

Ook als de hond tijdelijk geen lange wandelingen aan kan, vb. na een operatie, kan ik toch van dienst zijn met een uitlaatbezoekje. Dan pas ik het bezoek aan aan de noden van de hond. Een mogelijk alternatief kan dan bijvoorbeeld een kleiner uitlaatrondje zijn met aanvullend nog wat tijd samen puzzelen. Zo heeft de hond tijdens de afwezigheid van zijn baasje toch de nodige afleiding. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bus is ingericht met speciaal op maat gemaakte transportkennels. Deze zijn voldoende ruim zodat de honden makkelijk kunnen liggen en rechtop zitten. Deze kennels zijn van stevig materiaal gemaakt en zitten vast bevestigd aan de vloer van de bus, daarmee zijn ze dus veel veiliger dan een draadbench in de auto.

 

 

Bij warm weer gaat er voldoende water mee in de rugzak en wordt er onderweg een aantal keren gestopt om de honden te laten drinken.