U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Activiteiten:

 *

8 MAART:

2e canitrail & caniwalk

 *

14 MAART:

workshop

canicross / canitrail

 *

 

 

Meer info? Kijk bij 'agenda' of e-mail naar info@outdoor-dogs.nl   

 

Bij de kattenoppas wordt er dagelijks 1 of meer keer (afhankelijk van uw wensen) bij uw thuis langsgegaan om het dier te verzorgen. Tijdens mijn bezoek wordt er voorzien van voer, vers water ... Alsook wordt de kattenbak schoongemaakt en wordt er enige tijd geknuffeld en/of gespeeld met de kat, net wat hij/zij leuk vindt.

 

Omdat u als eigenaar dan veelal langere tijd van huis bent (vakantie) kan ook worden besproken om de planten water te geven, brievenbus leeg te maken ...

Outdoor Dogs beschikt over een 'kattenoppas-tas' met kattenspeeltjes om het uw kat naar zijn/haar zin te maken tijdens de bezoeken gedurende uw afwezigheid.

 

 

overige oppas:

Uiteraard is ook oppas mogelijk voor konijnen, kippen, schapen, paarden ... Noem maar op!

Neem hiervoor contact met mij op via info@outdoor-dogs.nl voor meer info of voor een vrijblijvende prijsofferte.

 

 

 

Heeft u interesse in deze oppasdienst? Of heeft u meerdere huisdieren of verschillende diersoorten? Aarzel dan niet om mij vrijblijvend een prijsofferte te vragen. Of heeft u vragen over de mogelijkheden of een specifieke vraag over uw situatie, neem dan contact met mij op via info@outdoor-dogs.nl


Heeft uw huisdier een medicijn nodig? Dan wordt deze gratis toegediend tijdens het bezoek!

Wanneer ik tijdens de oppas zie dat uw dier een teek heeft, dan wordt deze uiteraard meteen zonder extra kosten verwijderd.

 

toeslagen weekend, feestdagen en speciale uren:

Er komt een toeslag bovenop de normale prijs voor een bezoek in het weekend, op een feestdag, voor 8 uur ’s morgens en na 19 uur ‘s avonds.