U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Activiteiten:

 *

8 MAART:

2e canitrail & caniwalk

 *

14 MAART:

workshop

canicross / canitrail

 *

 

 

Meer info? Kijk bij 'agenda' of e-mail naar info@outdoor-dogs.nl   

Bent u meerdere dagen weg voor het werk of op vakantie en u wilt uw buren/familie niet lastig vallen met de zorg voor uw dier(en)? Of u wilt er zeker van zijn dat uw dier door iemand met verstand van dieren verzorgt wordt, maar wilt u uw dier niet naar een pension brengen? In een pension zit uw trouwe vriend immers in een voor hem/haar onbekende omgeving, de hele dag in een kennel. Een dierenoppas, zoals 'Outdoor Dogs', komt tijdens uw afwezigheid één of meerdere malen per dag bij uw thuis langs om te zien of alles in orde is en uw dier(en) te verzorgen, voorzien van vers water en voer, hun hok/kattenbak te verschonen en eventueel ook uit te laten. Zo blijft uw viervoeter lekker in zijn vertrouwde omgeving en hoeft het de stress van een pension niet mee te maken. Bovendien maakt hij/zij zo ook geen kans om een ziekte op te lopen van andere pensiondieren.

Daarenboven bied ik ook andere taken (gratis) aan zoals het verzamelen van de post, het buiten zetten van de vuilniscontainer, de planten water geven, het openen en sluiten van gordijnen of rolluiken 's morgens en 's avonds ... Zo lijkt uw huis tijdens uw afwezigheid toch bewoond.